Norma Editorial

40 anys d'històries

Bang! Pouf! KBoom!


accedeix al site

La nostra primera proposta per al site de Norma Editorial va ser un catàleg d'estereotips: havíem crescut amb ells, devorat les seves pàgines i après a dibuixar copiant les seves vinyetes ... Era impossible no intentar fer una "escudella" amb el millor de la nostra joventut. L'"escudella", evidentment, va resultar incomestible.
Per sort, a Norma Editorial estan acostumats a provocar aquest tipus de reaccions als que comencen a treballar amb ells i poc ens va costar entendre "què" calia fer i proposar un "com". Tota l'arquitectura del site està orientada a l'usuari, les cerques intel·ligents, el contingut relacionat, un comportament responsive que afecta no només a la visualització també al contingut ... Cada detall tractat de forma minuciosa, fent honor als nostres companys de joventut.

desenvolupament

Arquitectura orientada a la cerca

Si el senyor Katsuhiro Otomo es digués Jordi, no serien necessaris cercadors capaços de llegir les nostres ments. Mirant per sobre el catàleg de Norma Editorial podem veure que la reduïda quantitat de Jordi obliga a tenir una arquitectura orientada a la recerca a l'altura de la Sra. Fletcher.

Tot està relacionat: un àlbum pot relacionar-se amb altres títols de múltiples formes, per temes, sèries, autors ... Fins i tot notícies que els relacionen temporalment ... Contemplar totes aquestes relacions i mostrar-les quan i com són més oportunes genera una navegació transversal, paral·lela a l'arbre tradicional, que ens acosta més al llibreter expert en lloc d'abandonar-nos en un catàleg a l'ús.